Overnachten in een super romantisch hotel in Brugge

4* hotel vlakbij de Grote Markt

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 03.11.19 tot 04.11.19
P.p. vanaf € 61,-

Hoe romantisch! Een 4* hotel midden in het historische centrum van Brugge. Reserveer een kamer in het uitstekend beoordeelde Grand Hotel Casselbergh voor slechts €61 per persoon per nacht.

De grachten van Brugge in de schemering

Grand Hotel Casselbergh

Hotel Casselbergh is een van de meest romantische hotels in Brugge. Het klassieke interieur geeft het hotel grandeur en het hotel heeft de charme van 18e eeuws Brugge. Toen de Engelse Koning verbannen was, verbleef hij in dit gebouw. Grand Hotel Casselbergh heeft dan ook met recht een koninklijke allure. Op Trivago krijgt het hotel met een 9.4 een uitstekende beoordeling van eerdere bezoekers. In de kelder van het hotel is de wellness gevestigd. De kelders stammen zelfs uit de 13e tot 17e eeuw! Je kunt hier gratis gebruik maken van de fitness met sauna en hamam.

 

Stedentrip Brugge

Wie de film In Bruges heeft gezien, weet dat niet iedereen van Brugge houdt, maar de romantici onder ons zullen de stad direct in hun hart sluiten. Slenter over de keien langs de huizen uit de Gouden Eeuw en maak een boottochtje over de Leien. Wie de stad van boven wil zien beklimt de Belfort toren. Daarna heb je wel een Belgisch biertje verdiend! Proost met een Brugse Zot of breng een bezoek aan brouwerij de Halve Maan om te kijken hoe die lekkere Belgische biertjes eigenlijk gebrouwd worden. Meer weten over deze historische stad? Kijk dan onder ‘tips’ voor de leukste dingen om te doen in Brugge.

screenshot van de deal

brugge