In Groningen vind je de perfecte balans tussen een bruisende maar gemoedelijke stad in combinatie met een rustige groene omgeving, die uitnodigt tot urenlange wandelingen en fietstochten. Laat je betoveren door de natuur, de rust én de liefste bewoners van het gebied: zeehondjes! De Waddeneilanden zijn namelijk uitstekend bereikbaar vanaf het hotel. Na een dag in de natuur is het heerlijk thuiskomen in je karakteristieke hotel in het rustige Westerbroek, dat net buiten Groningen ligt. Met een Rijkdom kamer tot je beschikking, voel je je werkelijk de koning te rijk.

Je hebt de keuze uit data van juli t/m december 2015. Je verblijft in het Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek op basis van logies en ontbijt en ontvangst met glas prosecco, fietsroute en informatiepakket voor €59!

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)