Droom samen een nachtje weg in het oudste stadshotel van Haarlem met deze geweldige hoteldeal! Voor maar €39 overnacht je in het luxueuze Lion d’Or hotel, word je ontvangen met een welkomstdrankje en smul je ’s ochtends van een heerlijk ontbijt.

Hotel Lion d’Or

Hotel Lion d’Or was ooit het eerste stadshotel van Haarlem en kent een rijke historie. Toch is het 4* hotel van binnen heel modern en eigentijds en ook anno 2020 een heerlijke plek om te overnachten. Dit geliefde hotel ligt in hartje Haarlem, vlakbij het treinstation. Bij aankomst in het hotel krijg je een welkomstdrankje en na een nachtje dromen in een van de fijne kamers staat een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Weekendje Haarlem

Vanuit dit hotel loop je zo de binnenstad van Haarlem binnen en slenter je door de historische straatjes en langs schattige hofjes. Ook shopaholics zitten in Haarlem – dat veel leuke boetiekjes en winkels telt – helemaal goed. Zin om je citytrip te combineren met een middagje uitwaaien aan het strand? Vanuit Haarlem sta je ook zo in Bloemendaal.

screenshot van de deal

Screenshot deal