Ontdek het mooiste natuurgebied van Nederland en ga wandelen op de Veluwe! Na een dagje stevig stappen keer je terug naar het mooie Hampshire Hotel – Mooi Veluwe en kun je bijkomen in de hotelsauna. Er is nu een tijdelijke aanbieding voor €25 p.p.p.n en daar krijg je ook een lekker ontbijt bij! Wacht niet te lang met boeken!

veluwe

Het Hampshire Hotel – Mooi Veluwe in Putten ligt in een groene en bosrijke omgeving en is dus perfect voor als je een dagje in de natuur wilt doorbrengen! In de koude dagen kun je lekker in een grote stoel voor de open haard kruipen of opwarmen in de sauna! De kamers van het hotel zijn voorzien van een douche, toilet, telefoon en TV. In het restaurant ‘De Seizoenen’ of in het Grand Café ‘Royal’ geniet van je van wat eten of drinken. Op Trivago krijgt dit hotel een score van 79/100.

In de buurt valt genoeg te doen: denk aan Burgers’ Zoo in Arnhem, Dolfinarium te Harderwijk, Openluchtmuseum te Arnhem, of Paleis Het Loo. Tijd om dus aantal ontspannen dagen weg te boeken! Om voor de prijs van €25 in dit hotel te verblijven, moet je voor zondag 13 december 2015 boeken!

putten1

Boek dit hotel! Bekijk deze deal

trivago hampshire

voordeeluitje

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)