Er is geen betere plaats voor een ontspannen onderbreking dan het bosrijke Duitsland. En vanuit een comfortabel appartement midden in de Harz, geniet je van een rustige vakantie omgeven door natuurpracht. Je smult er van een lekker viergangendiner en ontspant – na een lange dag tussen de berggeiten – ook een uurtje in de sauna. Bovendien ben je hier vlak bij Nationaal Park Harz, waar de 1.142 meter hoge Brocken overal bovenuit torent. Of je nu een wandeling over kronkelende bergpaden maakt, een ritje in de rodelbaan ambieert of een gezellig stadje in de buurt bezoekt: het is volop verwennerij in de regio waar een nationaal park, drie natuurparken, een geopark én een biosferenpark elkaar ontmoeten!

Je hebt de keuze uit verschillende data van juni t/m september 2015. Je verblijft in het Ferienpark Brockenblick hotel op basis van logies en ontbijt. Wanneer ga jij er gezellig tussenuit!?

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)