In de Duitse Eifel kan je volledig ontspannen.Wandel door de adembenemende natuur en geniet van al het moois om je heen en de rust in het hotel en na een speciale wellnessbehandeling keer je als herboren -met een fles wijn- weer terug naar huis!

Bad Bertrick is een charmante badplaats met in het zuiden het schilderachtige Üßbachtal. In het kuuroord en staatsbad is het heerlijk ontspannen in rustige sferen. Je kan hier helemaal opladen met een fietstocht of wandeling in de prachtige natuuromgeving. Er zijn hiervoor, afhankelijk van de beschikbaarheid, gratis fietsen te verkrijgen bij het hotel. In de Eifel is het net zo genieten; bezoek bijvoorbeeld het Kneippkuuroord in Daun. Maak een uitstap in de Moezelstreek om meer van de regio de ontdekken.

Op een datum naar keuze t/m 28 februari 2015 kom je aan in het Classic Hotel. Dit 3-sterren designhotel ligt in Bad Bertrick, vlakbij het kuuroord en de Vulkaneifel Thermen. Je zal hier verblijven op basis van logies en ontbijt, vanuit jouw kamer die is uitgerust met alle nodige gemakken, inclusief eigen badkamer, toilet en gratis wifi. In het restaurant kun je genieten van 1 driegangendiner en de overige dagen geniet je ook nog van 15% korting op de restaurantrekening -altijd fijn! Bij deze aanbieding krijg je ook nog 1 aromatherapie softpack wellnessbehandeling met natuurlijke oliën en mineraalrijk water. Ultiem genieten dus!

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_travelb

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_duitsl

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)