Wil jij een vakantie beleven om nooit meer te vergeten? De meest bijzondere vakanties in Nederland heb je bij Het BoerenBed! Speciaal voor jou leg vertel ik wat vakantie vieren hier zo bijzonder maakt…

Niets hoeft en alles mag, dat is het gevoel wat je krijgt al je logeert op een boerderij van Het BoerenBed. Tijdens je verblijf op een boerderij naar keuze ga terug naar de tijd voordat elektriciteit er was. Kinderen leren alles over dieren op de boerderij en in de avond kook je gezellig met zijn allen in de keuken en sluit je dag af door te ontspannen in de hot tub. Even ‘offline’ zijn en écht tijd voor elkaar hebben.

Op de prachtige boerderijen van Het BoerenBed staan royale tenten waar je alles vindt wat je nodig hebt! De tenten zijn ruim, comfortabel en sfeervol ingericht . Zin in een bijzonder ontbijt? Dan kan je een goed gevulde ontbijtmand reserveren die voor de tentdeur wordt bezorgd. Dat is lekker wakker worden! Stap hierna lekker onder de douche waar je alle zorgen van je af spoelt en even de tijd vergeet! Wil je een échte glamping ervaring meemaken? Dan kan ik je verzekeren dat je op een boerderij van Het BoerenBed aan het juiste adres bent. De tenten zijn geweldig en liggen in bijzondere natuurgebieden waar je nog kan meemaken hoe de koeien worden gemolken en hoe lammetjes geboren worden!

Alle boerderijen staan op unieke en natuurlijke locaties. Iedere boerderij heeft zijn eigen identiteit en activiteiten. Zo kun je bij de ene een kano huren en bij de andere kan je hond ook gezellig mee! Wat helemaal leuk is dat je deze bijzondere boerderijen ook kan vinden in het buitenland zoals Frankrijk, Belgie, Duitsland en zelfs in de Verenigde Staten!

Op welke boerderij word jij binnenkort wakker? Bekijk snel het mooie aanbod op de website van Het BoerenBed!

Maar dat is nog niet alles. Met de code: GURU30 krijg je nu maar liefst 30 euro korting op alle boerderijen! De code kun je gebruiken tot en met 31 maart voor boekingen tot en met 31 oktober 2015.

web-tent_interior_01_-1[1]

Boek hier jouw boerderij! Bekijk deze deal

boer

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)