Dankzij de centrale en tevens landelijke ligging van Hotel de Witte Bergen kunt naast het beoefenen van sportieve activiteiten in de omliggende natuur ook leuke uitstapjes maken naar Laren, Hilversum, Amersfoort, Naarden en Paleis Soestdijk.

De 136 kamers beschikken over telefoon, kluis, televisie, bureau, zithoek, föhn en bad/douche en toilet. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de Wi-Fi in Van der Valk Hotel – de Witte Bergen. Het gezellige restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart die regelmatig wordt aangepast. In het nieuwe ontbijtrestaurant kunt u genieten van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet. De orchideebar is een gezellig bruin café waar u tot middernacht terecht kunt voor een drankje.

In de omgeving van het hotel zijn legio mogelijkheden voor leuke dagjes uit. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige bossen en heide of door het gebied van de Loosdrechtse Plassen. Breng een bezoek aan het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum of het Singer Museum in Laren. Ook als winkelliefhebber bent u hier aan het goede adres. In Laren, Hilversum, Naarden en Amersfoort zijn vele exclusieve winkels te vinden. Bezoek tevens Paleis Soestdijk, één van de voormalige koninklijke residenties of Kasteel Groeneveld, een prachtig landhuis uit de 18e eeuw op een 130 ha groot landgoed.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Luxus_Hotel-585x438

Ga hier naar de deal!

Schermafbeelding 2014-07-18 om 10.07.55

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)