slechts 27,50 €

Bezoek de prachtige stad Maastricht en slenter langs de oude stadsmuren door de universiteitswijk, flaneer langs de Maas en schuif aan op een terrasje op een van de gezellige pleinen van de stad. Voor slechts €27,50 per persoon overnacht je al in een knusse Bed & Breakfast.

 Maastricht

De Hofnar

Als je helemaal naar Maastricht bent gereden is het zeker de moeite waard om een leuke Bed & Breakfast te reserveren. De Hofnar is zo’n leuke B&B in het centrum van de stad. Veel kamers hebben zelfs uitzicht op de tegenover gelegen Sint Servaas Basiliek. Je overnacht er al voor slechts €27,50 per persoon. Daarvoor kun je het toch niet laten? De Bed & Breakfast heeft eenvoudige maar comfortabele kamers op twee locaties vlakbij het Vrijthof. Het ontbijt is optioneel en boek je voor €7,95, geen geld voor een uitgebreid ontbijt met uitzicht op het Keizer Karel plein. Op Trivago ontvangt B&B de Hofnar een goede score van 4 van de 5 sterren van eerdere bezoekers.

De Hofnar Maastricht

Ontdek Maastricht

Na een heerlijke nacht in de Hofnar is het tijd om de stad te verkennen. Scoor wat koopjes in de grote winkelstraat, breng een bezoek aan de bijzondere boekhandel in de Dominicanenkerk en kijk uit over de Maas. Na een dagje slenteren door de Bourgondische stad heb je wel een terrasje verdiend. Op het Vrijthof nodigen de terrasjes uit tot een wijntje en meer. Ook aan de andere kant van de Maas wordt de stad steeds mooier. De wijk “Wyck” herbergt veel leuke kleine winkeltjes en restaurantjes. Cultuurliefhebbers kunnen een kijkje nemen in het Bonnefantenmuseum terwijl actieve bezoekers de St. Pietersberg kunnen beklimmen.

Bed en Breakfast Maastricht

 • Knusse Bed & Breakfast in Maastricht – voor slechts €27,50 per persoon
  • Reisperiode: zelf te bepalen, in dit voorbeeld 29 – 30 juli 2018
  • Reisduur: in dit voorbeeld 1 nacht
  • Hotel: De Hofnar
  • Aantal sterren: drie sterren
  • Beoordeling: 8/10 op Trivago
  • Verzorging: op basis van logies (ontbijt voor €7,95)
  • Plaats: Maastricht
  • Prijs: Slechts €27,50 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot van de Maastricht deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)