Kun jij niet kiezen tussen een weekendje shoppen in de stad en zonnen aan het strand? Boek dan deze hoteldeal naar Den Haag en combineer stad en strand! Voor maar €44,50 boek je een overnachting in hartje Den Haag, inclusief ontbijt en alte check-out.

Holiday Inn Express The Hague – Parliament

Holiday Inn Express The Hauge – Parliament heeft een perfecte ligging voor een stedentrip in Den Haag, tussen het centraal station en het Binnenhof in. Ook het Mauritshuis ligt om de hoek. Nadat je lekker gesmuld hebt van het hotelontbijt sta je zo bij de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Lokken de warme temperaturen je naar de zee? Stap op de tram naar Scheveningen en voor je het weet sta je met je voeten in het zand of drink je een cocktail bij een hippe strandtent.

Weekendje Den Haag en Scheveningen

Combineer een citytrip in eigen land met een weekendje relaxen aan het strand! Den Haag barst van de bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof, het Mauritishuis en het Vredespaleis. Daarnaast heeft onze politieke hoofdstad een topligging, want je staat vanuit Den Haag ook zo bij het strand van Scheveningen.

screenshot van de deal

Screenshot deal