Wandel of fiets door een van de mooiste natuurgebieden van ons land: het Noordhollands Duinreservaat. Onderweg passeer je pittoreske dorpjes, typisch Hollandse weilanden vol koeien, kleurrijke bollenvelden en duinen met prachtige heide. Sluit de dag af op het terras van een strandtent en geniet met een goed glas wijn van de laatste zonnestralen.

Op deze manier beschrijft Travelbird het verblijf in het 4 sterren hotel-restaurant Heiloo. Voor een bedrag van maar 59 per persoon verblijf je hier 3 dagen en geniet je hier iedere ochtend van een geweldig ontbijtbuffet. Ook krijg je voor 1 hele dag de mogelijkheid om met de fiets er op uit te gaan zodat je de omgeving lekker kunt verkennen.

Boeken kun je alleen vandaag maar verblijven kun je tot met midden juli zodat je of een weekendje of gewoon een aantal dagen weg kunt gaat wanneer jij wilt. Een perfect cadeau aan je zelf of aan iemand die je graag een geweldig cadeau zou willen doen!

Windmill with tulip field in Holland

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Heiloo travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)