Vandaag heb ik weer een geweldige lekker weg in eigen land deal gevonden. Lekker relaxen, genieten en ontspannen in een geweldig hotel met ontbijt en zelfs toegang tot de zwaluwhoeve voor maar €59,50 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Verblijven kun je vanaf nu tot en met juni maar wees je wel ervan bewust dat je deze deal alleen vandaag kunt boeken. Verblijven doe je in het Hotel Dorhout Mees.  Een 3 sterren hotel wat met een 7,6 word beoordeeld. Het is een hotel met gigantisch veel mogelijkheden voor een actief verblijf maar wil je juist relaxen en niets doen dan kan dat natuurlijk ook. In iedergeval geniet je elke ochtend van een lekker ontbijt en ligt de voucher met toegang tot de zwaluwhoeve voor je klaar.

Ben je op zoek naar een geweldig weekendje weg? Dan is dit de deal voor jou! Dus boek hem snel op de website van Travelbird. Ik wens je alvast veel plezier

Artikelbild_Wellness_Spa_Kerzen

Hier ga je naar deze deal

 

Dorhout mees

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)