Lekker weg in eigen land is toch 1 van de leukste dingen die je kunt doen. Het gevoel dat je toch even lekker weg bent terwijl je op korte afstand van je huis bent is iets wat veel mensen graag willen. Ik ga daarom ook elke dag op zoek naar de beste deals in eigen land. Via de website van Travelbird heb ik dan ook zojuist een hele mooie deal gevonden: 3 Dagen in een mooi 4 sterren hotel inclusief welkomsdrankje, ontbijtbuffet en een all you can eat dinner voor maar €59 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je verblijft in het 4 sterren De Zeegser Duinen hotel wat met een 8,4 word beoordeeld. Het hotel ligt bij het Drentse natuurgebied: Het Drentsche Aa waar je kunt genieten van bossen, rietvelden en heidevelden. Bij het inchecken krijg je een lekker welkomsdrankje en smorgens krijg je een lekker ontbijtbuffet. Wat deze deal helemaal geweldig maakt is dat je ook nog eens een all you can eat dinner er bij krijgt.

Je kunt deze deal alleen vandaag boeken en je kunt verblijven op verschillende data tot en met eind juni. Dus niet wachten maar boeken en ik wens je alvast veel plezier bij deze lekkere weg in eigen land deal.

Artikelbild_Hotel_Bett_Studio

Hier ga je naar deze deal

zeegse duinen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)