Duurzaam weekendje Amsterdam

Verblijf in een modern eco-hotel bij het Vondelpark

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen!
  • Milieuvriendelijke accommodatie!
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
P.p. vanaf € 52,50

Hoe leuk is dit: een geheel duurzaam hotel in hartje Amsterdam! Het milieuvriendelijke Conscious Hotel Vondelpark ligt middenin de hoofdstad en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een gezellig én verantwoord weekendje weg.

Conscious Hotel Vondelpark

Zoals ik hierboven al noemde is het Conscious Hotel Vondelpark een milieuvriendelijk 3* hotel vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel; zo wordt er in het hele hotel gebruik gemaakt van energiebesparende ledlampen en zijn de bureau’s gemaakt van gerecyclede yoghurtbekers! In de badkamers vind je handdoeken van milieuvriendelijk katoen en bevat iedere douche een waterbesparende douchekop. Iedere ochtend geniet je hier van een 100% biologisch ontbijtbuffet voor seizoensgebonden producten. Geen wonder dat het duurzame en innovatieve Conscious Hotel Vondelpark het Green Key Gold-certificaat heeft bemachtigd!

amsterdam

Weekendje Amsterdam

Een flinke shopsessie op de Kalverstraat, op de culturele tour in het Rijksmuseum of lekker wandelen door het Vondelpark: in het altijd sfeervolle Amsterdam valt voor iedereen wat te beleven. Struin een weekend lang door de hoofdstad, plof neer bij een van de vele hipster koffiebarretjes voor de nieuwste food trends en duik ’s avonds het bruisende nachtleven in!

screenshot van de deal

Screenshot deal