Hotel in Antwerpen met prachtige centrale ligging

Zeer goed beoordeeld hotel in hartje stad!

  • Hotel Park Inn by Radisson Antwerpen
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 45,-

Voor een korte vakantie of een weekendje weg hoef je niet ver van huis te gaan. Een stedentrip naar Antwerpen is bijvoorbeeld echt een aanrader, een gezellige en mooie stad die het altijd goed doet bij toeristen. Ben je daarom op zoek naar een hotel in Antwerpen? Zoek dan niet verder! Het hotel waar ik vandaag een aanbieding voor heb, ligt in het centrum van Antwerpen, met een prachtig uitzicht vanaf het dakterras. Je verblijft hier nu al vanaf €45 per persoon per nacht! Klik hier voor alle mogelijke data en verdere details!

Groenplaats Antwerpen

Park Inn by Radisson Antwerpen

Het Park Inn by Radisson hotel in Antwerpen is een erg goed beoordeeld 3* hotel in het hartje van Antwerpen. De ruime kamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien zoals airconditioning en een Nespresso-apparaat. Je kunt daarnaast gratis naar de Health Club die bij het Radisson Blu Astrid hotel hoort, wat slechts 100 meter verder ligt. Je kunt hier gaan genieten van de sauna, het stoombad, de fitnessruimte of het binnenzwembad. Het hotel ligt letterlijk naast de prachtige ZOO Antwerpen. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een beoordeling van 4 van de 5 punten.

Antwerpen

Weekendje Antwerpen

Stel je voor dat je wakker wordt en kalmpjes de schuifdeur naar het terras opent, om jezelf in het hart van Antwerpen te vinden. Lekker toch? Een stedentrip naar Antwerpen verveelt nooit, want in deze Belgische stad valt genoeg te beleven. Alleen de Grote Markt van Antwerpen is al een genot voor het oog. Als je van musea houdt, zit je hier ook goed, met bijvoorbeeld het Rubenshuis en het Museum aan de Stroom. Al met al is er genoeg te beleven in deze grote havenstad en jouw hotel in Antwerpen is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

Grote Markt Antwerpen

screenshot van de deal

Screenshot deal