Hotel & ontbijt in Limburgs Arcen

Slechts €29,50 inclusief ontbijt

  • Hotel Hotel Arcen
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 29,50

Ik heb weer een fantastische aanbieding gevonden voor in eigen land. Kom genieten in het Limburgse Arcen en maak een wandeling in de beroemde kasteeltuinen. Je verblijft hier in een heerlijk hotel inclusief ontbijt voor slechts €29,50. Het is mogelijk om een 3-gangendiner bij te boeken voor een lage prijs! Meer informatie vind je hier.

Arcen

Arcen Limburg

In de omgeving van je hotel staat je veel leuks te wachten. Arcen is een voormalig vestingstadje, hierdoor zijn er allerlei mooie overblijfselen te bewonderen. Ga bijvoorbeeld langs de tolpoort, het kanaal, wat overigens nooit voltooid is, en het kasteel. Ook zijn de kasteeltuinen een lust voor het oog en kun je heerlijk langs de Maas wandelen. Het centrum van Arcen is klein maar fijn. Aan het centrale pleintje vind je een grote keus aan barretjes en restaurants. Buiten de zichtbare geschiedenis, heeft Arcen een bekend thermaalbad en kun je een bezoek brengen aan de Hertog Jan brouwerij. Heb je nog wat tijd over, rijd dan langs een van de mooiste gebieden in Nederland: het Zuid-Nederlandse heuvellandschap.

Arcen

Hotel Arcen

Je hotel**** staat in het absolute centrum van Arcen en beschikt over een heerlijk restaurant, de Oude Hoeve. Je arrangement is inclusief verblijf in een deluxe kamer en ontbijt. Je kunt kiezen voor een arrangement inclusief 3-gangendiner voor een kleine meerprijs. Deze optie selecteer je dan bij het boeken. Bij dit aanvullende arrangement betaal je een bedrag van €12,50 meer. Het hotel krijgt een goede beoordeling op TripAdvisor van 3 van de 5 punten.

de Maas Arcen

screenshot van de deal

Arcen