Van der Valk Love Suite

Met hartvormige jacuzzi!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • kamertype Suite
  • Boekingskosten geen!
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 15.01.21 tot 16.01.21
P.p. vanaf € 110,-

Dit is een deal voor alle lovebirds! Verras je geliefde met een nachtje weg in deze Love Suite. Daar scoor je zeker punten mee! Je boekt deze suite met hartvormige jacuzzi voor €110 per persoon.

Love Suite

Deze Love Suite is maar liefst 72 vierkante meter groot, heel wat ruimer dan de gemiddelde hotelkamer, en voorzien van allerlei luxe faciliteiten. Zo relax je samen in de jacuzzi in de vorm van een hart en droom je weg in het kingsize bed. Je hoeft de volgende ochtend pas om 12.00 uur uit te checken en kunt dus lekker uitslapen.

Van der Valk Hotel Assen

Het Van der Valk Hotel Assen is dankzij haar luxe suites perfect voor een romantisch nachtje weg. Voordat je de jacuzzi op je kamer induikt, prik je een vorkje in het restaurant en drink je een cocktail in de hotelbar. Bovendien is er in de omgeving genoeg te ontdekken. Maak een fietstocht door de regio of ga een middagje shoppen in Assen.

screenshot van de deal

Screenshot deal