In juni 3 dagen op vakantiepark in Brabant

Met subtropisch zwem- en wellnessparadijs, gratis fles wijn en veel inclusief!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 19,-

Kom in juni genieten in het Brabantse Asten. Voor een absolute bodemprijs van €19 per persoon verblijf je op een heerlijk vakantiepark met een subtropisch zwem- en wellnessparadijs! De eindschoonmaak en bedlinnen zijn hierbij zelfs al inclusief én je krijgt een gratis fles wijn bij aankomst. Dit kan toch alleen maar genieten worden? Alle verdere informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Vakantiepark Brabant

Bezoek Nationaal Park De Groote Peel

Het park bevindt zich in het de prachtige natuur en vlak bij het Nationaal Park De Groote Peel in het dorp Asten. Ga hier lekker wandelen of fietsen in de prachtige omgeving en vind uit wat Brabantse gezelligheid zo bijzonder maakt. In het dorp bezoek je Museum Klok en Peel Asten, waarin je de natuur- en cultuurhistorie van het gebied leert kennen en natuurlijk de grote collectie klokken naar hartelust kunt bewonderen. Voor vogelliefhebbers is dit gebied ideaal, want de omgeving is bijzonder vogelrijk en perfect voor een verkenningstocht met een verrekijker op zak. 

Vakantie Brabant

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt het vakantiepark aan een heerlijk meer (met glijbanen) waarin gezwommen kan worden. Mocht het weer iets tegenvallen, treur dan niet, want er is ook een heerlijk subtropisch binnenzwembad en een wellness met sauna, Turks stoombad en whirlpool. Een goedkope en ontspannen vakantie wordt het zeker, want het bedlinnen en de eindschoonmaak zijn inclusief alsook een fles wijn en een welkomstkopje koffie of thee. Het vakantiepark krijgt een goede beoordeling van 7.0.

Vakantiepark Brabant

screenshot van de deal

Asten vakantiepark