Luxe resort met spa op Bali

Inclusief ontbijt, cocktail & massage!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 22,50

Kom naar een luxe resort op het paradijselijke Bali. Met deze aanbieding verblijf je in het prachtige Astagina Resort & Spa. Hier word je ’s ochtends verwend met een verrukkelijk ontbijt en overnacht je in een Deluxe kamer met terras. De luchthaventransfer is inclusief en je krijgt ook nog een gratis cocktail met dit arrangement. Alle verdere details van deze aanbieding bekijk je hier.

Bali vakantie

Luxe Bali vakantie

Deze aanbieding brengt je naar een van de meest bekende en mooiste eilanden van Indonesië, Bali. Hier ga jij uitgebreid genieten van wat het eiland je te bieden heeft. Bali staat bekend om de boeddhistische tempels en laagbouw. Bali heeft prachtige stranden vlak bij je resort en ook het Monkey Forest bij Ubud is zeker een bezoekje waard.

Bali vakantie

Astagina Resort & Spa

Hier ga jij ultiem genieten! Met het arrangement verblijf je in een prachtige Deluxe kamer met terras, zodat je een heerlijk uitzicht hebt tijdens je verblijf. Je krijgt een lekkere cocktail en ’s ochtends ook ontbijt in het resort. Maar dit is nog niet alles, je krijgt ook nog een massage van 30 minuten gratis. Het resort heeft een wellnesscentrum waarin jij volledig gaat ontspannen. Het prachtige zwembad (zie de foto’s) ligt op je te wachten 😉 en het strand is maar 7 minuten lopen. Je voorgangers geven het resort een uitstekende 4 van de 5 punten op TripAdvisor.

Bali vakantie

screenshot van de deal

Bali vakantie