Flashdeal: wellness hotelarrangement in Gelderland

Op basis van halfpension!

Holidayguru tipt 12.02.20 tot 14.02.20
P.p. vanaf € 99,-

Zin in een paar dagen lekker relaxen? Dan is dit ontspannen arrangement in Gelderland precies wat jij zoekt! Voor maar €99 boek je een 3-daags hotelarrangement in een 4* hotel midden in de groene natuur van de Achterhoek. Je verblijft op basis van halfpension en maakt gratis gebruik van de wellnessLet op: dit is een flashdeal! Dit zijn exclusieve deals die slechts één week te boeken zijn. Check hier alle flashdeals!

Boetiek Hotel BonAparte

Boektiek Hotel BonAparte doet haar naam eer aan, want het is ingericht in een Franse stijl en zit in een statig pand. Bij het heerlijke arrangement krijg je een echt Gelders ontbijt, een 3-gangendiner, borrelgarnituur en natuurlijk toegang tot de wellness. In deze wellness vind je een sauna, zwembad, solarium en fitnessruimte. Kortom, alles wat je nodig hebt om even goed te ontspannen.

Lochemse Berg

Het hotel staat aan de voet van de Lochemse Berg, een heuvel die met haar 49,2 meter hoogte alleen in Nederland berg genoemd zal worden. Deze ‘berg’ is zeker een bezoekje waard. Het is ontstaan in het Pleistoceen en op de top staat een toren die een beschermd gemeentelijk monument is. De berg ligt in een groot natuurgebied waarin je heerlijk kunt fietsen of wandelen. Het hotel voorziet je hiervoor van fiets- en wandelroutes.

screenshot van de deal

Screenshot deal