slechts € 39,-

De natuur van België roept je! Trek die wandelschoenen aan of blaas de stof van je fiets en kom naar de prachtig groene omgeving van de Belgische Ardennen! Met deze aanbieding verblijf je in een fijn hotel met ontbijt met ook nog eens de mogelijkheid tot wellness voor maar €39! Bekijk hier de aanbieding voor jouw gewenste data.

Ardennen

Han-sur-Lesse

Han-sur-Lesse is een idyllisch dorpje gelegen in de Belgische Ardennen. Je kunt naar hartelust wandelen, fietsen of gewoon even helemaal niks doen. Wil je het juist toch wat avonturierlijker? Het hotel waar je verblijft ligt recht tegenover de beroemde grotten van Han. Een absolute aanrader! Of waan je even als een prins(es) bij een bezoekje aan een van de mooie kastelen in de omgeving zoals die van Lavaux-St. Anne uit 1193. Ik weet zeker dat je je niet zult vervelen in deze prachtige groene regio!

Ardennen Semois

Cocoon Hotel Grenier des Grottes

Het hotel waar je verblijft is het goed beoordeelde Cocoon Hotel Grenier des Grottes en ligt pal tegenover de beroemde grotten van Han. Je kunt gratis parkeren bij het hotel. Ook is fietshuur mogelijk zodat je ook de wat moeilijkere begaanbare paden kunt ontdekken. Na al die inspanning kun je vervolgens heerlijk tot rust komen in het wellnesscentrum. De volgende dag begin je de dag weer goed meteen uitgebreid ontbijt! Bezoekers van het hotel geven een goede beoordeling van een 7.9 van de 10 punten op Booking.com.

Ardennen

screenshot van de deal

Screenshot van de deal