Weekendje België in 4* Van der Valk Hotel

Perfect voor een stedentrip naar Antwerpen of Brussel!

Holidayguru tipt 20.06.20 tot 22.06.20
P.p. vanaf € 89,-

Gezellig een weekendje naar Antwerpen of Brussel, of gewoon naar allebei! Met dit hotelarrangement verblijf je in het 4* Van der Valk Hotel Mechelen, centraal tussen Antwerpen en Brussel. Boek nu jouw minivakantie voor slechts €89 per persoon, inclusief ontbijt en gratis kamerupgrade!

Van der Valk Hotel Mechelen

Het Van der Valk Hotel Mechelen is gevestigd in het oude zwembad van Mechelen, een plaats centraal tussen Antwerpen en Brussel in. Het historische pand dateert uit 1897 en is omgetoverd tot een modern 4* hotel met luxueuze uitstraling. Dankzij de gratis kamerupgrade verblijf je in een prachtige superior kamer. Met deze deal geniet je ook nog eens van een uitgebreid en vers ontbijt iedere ochtend.

Weekendje België

Mechelen is een kleiner stadje dat centraal tussen Antwerpen en Brussel ligt. Het is het ideale uitgangspunt om (een van) beide steden te bezoeken. Antwerpen is al binnen 30 minuten te bereiken, waar je binnen 45 minuten in het centrum van Brussel bent. In het historische Mechelen zelf is ook voldoende te zien; onder andere de Grote Markt, Sint-Romboutskathedraal en Museum Brusselpoort zijn het bezoeken waard.

screenshot van de deal

Screenshot deal