Hotelarrangement op een prachtig Landgoed in de Duinen

Inclusief ontbijtbuffet & welkomstdrankje

P.p. vanaf € 39,-

We gaan naar de kust! Pak je badpak maar vast in, want deze deal wil je niet missen. Boek snel jouw hotelarrangement met verblijf op een landgoed gesitueerd op de hoogste duin van Bergen aan Zee. Voor slechts €39 verblijf jij op het uitstekend beoordeelde Landgoed Huize Glory, krijg je ontbijt en een welkomstdrankje. Weet jij het nu ook wel? Klik hieronder en boek die aanbieding.

Bergen aan Zee

Landgoed Huize Glory

Je verblijft dus op de hoogste duin van Bergen aan Zee, waardoor je vast wel kunt raden dat dit een perfecte locatie is voor een typische stranduitje. Op je kamer vind je onder andere een minibar en een waterkoker, maar zorgen over de eerste maaltijd van de dag hoef je je in ieder geval niet te maken, want het ontbijtbuffet is lekker inclusief. Je wordt in stijl onthaald op het Landgoed, dat tevens een rijksmonument is, met een welkomstdrankje. Het landgoed krijgt een fantastische score op Zoover van 8.8.

Bergen aan Zee

Bergen aan Zee vakantie

Vanaf de toren van het landgoed heb je een prachtig uitzicht over de zee en met lekker weer ga je je natuurlijk flink aan de kust uitleven op het gebied van zonnen, zwemmen, surfen of kitesurfen. Maak een mooie fietstocht door de omgeving, bezoek de vele musea in de buurt, zoals Museum Kranenburgh, Museum van Egmond of het Zee Aquarium en verken de kaasmarkt in Alkmaar.

Bergen aan Zee

screenshot van de deal

Bergen aan Zee