Bijzonder hotel: overnacht in een kunstwerk in Berlijn

Uniek hotel in hippe wijk Neukölln

  • Hotel Hüttenpalast
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 39,50
Hier boeken

Overnachten in een voormalige stofzuigerfabriek klinkt misschien niet heel hip, maar in Berlijn is dat het wel. Overnacht tijdens een stedentrip in de Duitse hoofdstad in het kleurrijke Hüttenpalast in de wijk Neukölln. Vlakbij één van de beste rooftop bars van de stad!

Huttenpalast Berlijn

Hotel Hüttenpalast

Ooit was het een stofzuigerfabriek, nu is het een van de leukste en hipste hotels van Berlijn. Bij Hotel Hüttenpalast is elke ‘kamer’ anders. Overnacht bijvoorbeeld in de kleurrijke caravan Nomad of in de Turtle, een soort houten boomhuis dat ontworpen is door een Spaanse architect en op verschillende exposities te zien was voordat het een plekje vond in dit hotel in Berlijn. Wanneer je in een van de campers of houten huisjes slaapt, kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer. Voor wie liever wat meer privacy heeft, zijn er ook traditionele hotelkamers met een eigen badkamer. Reizigers zijn erg enthousiast over dit leuke hotel en beoordelen het op Booking.com met een 8,7.

Huttenpalast Berlijn

Stedentrip Berlijn

Hotel Hüttenpalast ligt in de hippe Berlijnse wijk Neukölln. Hier vind je onder meer één van de leukste rooftopbars van de stad. Klunkerkranich is een bar boven de parkeergarage van een winkelcentrum waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over de stad. Verder is een citytrip Berlijn natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en de Berlijnse Muur. Wil je weten wat de leukste plekken van Berlijn zijn, lees dan mijn insider tips.

Huttenpalast Berlijn

screenshot van de deal

Screenshot deal