Walibi België met hotel & ontbijt

Snelheidsduivels en adrenalinejunkies opgelet!

P.p. vanaf € 55,-

Zo, dit is leuk! Met deze fantastische aanbieding verblijf je in een goed hotel met ontbijt én je krijgt een dag toegang tot Walibi België (t.w.v. 39,50) voor slechts €55 per persoon. Neem je partner, beste vrienden of hele gezin mee voor een hotelarrangement vol met dolle pret. Dit is het perfecte uitje.

 • Entree Walibi België en hotelovernachting met ontbijt voor slechts €55 per persoon!
  • Voorbeelddatum: alle dagen in de week beschikbaar tot en met 3 november 2019, op werkdagen tussen 1 september en 22 oktober na
  • Reisduur: 2 dagen, maar langer kan
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Bijkomende boekingskosten: toeristenbelasting van €1 p.p.p.n.
  • Calamiteitenfonds: geen
  • Prijs: Slechts €55 per persoon op basis van een reis voor twee personen

Walibi België

Walibi België

Wat is jouw favoriete attractie? Eigenlijk maakt het niet eens zo veel uit, want je hebt de hele dag de tijd om ze allemaal uit te proberen. Zoef van de meest duizelingwekkende achtbanen, kom elkaar tegen in de botsauto’s of geniet van een lekker ijsje in het park. Is het tijd voor wat extra waterpret, boek dan het arrangement met entree tot Aqualibi en spetter de dag door.

Best Western Wavre

Fijn hè dat je niet in één dag op en neer hoeft te rijden. Met deze relaxte overnachting in Best Western Wavre kun je jouw tripje nog iets specialer maken door de omgeving te gaan verkennen. In Wavre zelf vind je bijvoorbeeld historische gebouwen als de Johannes de Doperkerk uit 1475. In het hotel geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet, zodat je met een goed bodempje de achtbanen instapt. Bovendien wordt het hotel goed beoordeeld op Zoover met een 7.0.

 

screenshot van de deal

Walibi België