Hotelarrangement met ontbijt, sauna en entree Walibi Holland

Kun jij de spanning aan?

  • Hotel Hotel Dorhout Mees
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 49,-

Dit is te gek! Met deze aanbieding ga je comfortabel genieten in een heerlijk 4*-hotel in de natuur bij Biddinghuizen en de longen uit je lijf schreeuwen in de Goliath. Je krijgt met deze deal namelijk je entreekaartje ter waarde van €34,50 helemaal gratis. Daarnaast geniet je ook nog van een lekker ontbijtje in je hotel en mag je gebruikmaken van de sauna en het solarium. Dit alles koop je nu voor slechts €49. Kun jij de spanning aan?

Walibi hotel

4*-Hotel Dorhout Mees

Je overnacht in Hotel Dorhout Mees, waar je gebruik mag maken van de sauna en het solarium. ’s Ochtends staat er hier een lekker ontbijtje voor je klaar en je kunt eventueel een balletje slaan op de uitgebreide golfbaan van het hotel. In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen en je vindt hier veel mooie strandjes. Het hotel wordt daarbij uitstekend beoordeeld met gemiddeld een 8.3 op Zoover. Alleen maar redenen om hier te verblijven lijkt mij.

Walibi hotel

Walibi Holland

Het goede weer breekt langzaamaan weer aan en dat vieren we in Walibi! Hier rijd je in supersnelle achtbanen, vrolijke treintjes en haal je misschien een nat pak in de boomstammetjes. Walibi is een immense speeltuin voor jong en oud. Naast de fantastische attracties is er uitgebreide animatie en kun je hier ook lekker winkelen en eten. Geniet van de western aankleding van het park, waag zelf een schot en val in de prijzen. Voor echte daredevils: maak een wilde rit in de Goliath, de hoogste achtbaan van de Benelux!

Hotel Walibi

screenshot van de deal

Walibi Holland