Designhotel in de aanbieding in bruisend Brussel!

Zeer goed beoordeeld hotel incl. ontbijt en late checkout!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Pantone Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 33,-

Tijd voor een voordelig stredentripje! Verblijf met deze aanbieding nu zeer voordelig in een geweldig beoordeeld designhotel in de bruisende Belgische hoofdstad Brussel, inclusief ontbijt, late checkout en (indien beschikbaar voor je reisdata) een gratis kamer upgrade! Het thema van het hotel is samen te vatten als “kleur”. Wat ik daarmee bedoel? Lees daarvoor hier verder in de aanbieding en boek deze heerlijke aanbieding!

brussel

Bruisend Brussel

Bij de Belgische hoofdstad Brussel denken we vaak aan de Europese Unie en de dingen die “door Brussel besloten worden”, maar dat is eigenlijk slechts een deel van deze prachtige stad. Zo vind je er bijvoorbeeld ook architectonische parels zoals de historische gebouwen hierboven, of bijvoorbeeld het imposante atomium. Je kunt daarnaast eigenlijk ook niet in Brussel zijn geweest zonder een bezoekje te brengen aan het Koninklijk Paleis of zonder een grappige (suggestieve) selfie te maken Manneken Pis. En dan heb ik het enkel over bezienswaardigheden gehad zoals je ze in de reisgids vindt, maar wat dacht je daarnaast van de gezellige cafés voor een lekker Belgisch speciaalbiertje of een lekkere portie dikke vette frieten? Brussel heeft ontzettend veel te bieden: ga het verkennen!

jouw designhotel

Zeer goed beoordeeld designhotel

Na een dagje sightseeing treed je deze kleurrijke ontvangstruimte hierboven binnen. De vriendelijke medewerkers brengen je naar je even kleurrijke en mooi ingerichte slaapkamer. ’s Ochtends zal er een lekker ontbijtje voor je klaar staan. Ben je niet van het vroeg opstaan? Geen probleem: met deze aanbieding heb je een late checkout! Op Tripadvisor krijgt het hotel een geweldige beoordeling van 4 van de 5 sterren en de befaamde Travellers’ Choice Award 2018!

zonsondergang over brussel

screenshot van de deal

screenshot