Last minute Center Parcs Le Bois aux Daims

Verblijf 3 dagen in het prachtige Loiredal in een comfort cottage

  • Hotel Center Parcs Le Bois aux Daims
  • Sterren
P.p. vanaf € 74,75

Ga er even lekker tussenuit met vrienden of familie en beleef een ontspannende of actieve vakantie in de Franse natuur. Je kunt nu voor €74,75 last minute verblijven in het prachtige park Le Bois aux Daims aan de rand van het natuurpark Loire-Anjou-Touraine. In deze bosrijke omgeving is veel te beleven op gebied van buitensport en kunnen veel diersoorten in het wild worden gespot. Hoewel de omgeving bijzonder mooi is, is het niet eens nodig het terrein van Center Parcs te verlaten. Het vakantiepark biedt in totaal wél 93 activiteiten aan en beschikt onder andere over een uitgebreide spa, een groot subtropisch zwemparadijs en een dierenpark. Bekijk verdere details hier.

center parcs

Loiredal

Het park ligt in de bosrijke omgeving in de buurt van de rivier de Loire. Deze omgeving is ideaal voor iedere natuurliefhebber, want in de bossen huizen talloze diersoorten en de wijngaarden strekken zich uit langs de rivier. Niet alleen ligt het park aan de rand van het natuurpark Loire-Anjou-Touraine, maar ook in het loiredal dat bekend staat om haar vele kastelen. In de omgeving is dus behoorlijk wat te doen! Ga je ondanks dit alles toch liever naar een andere omgeving, kijk dan hier.

Angers kasteel

Le Bois aux Daims

Zoals al gezegd staat het park in een prachtige omgeving, waarin je oog in oog kunt komen te staan met verschillende diersoorten. Door het dierenpark op het park wordt dit nu wel heel gemakkelijk. Bekijk in het wild levende dieren zoals herten, vossen, dassen en verscheidene vogels vanaf de paden en observatoria. Zit het weer iets tegen of heb je er genoeg van gezien, ga dan lekker naar Aqua Mundo, het subtropische zwembad. Het park biedt nog veel meer, zoals een spa, boomklimpad, karaoke, bowlen, etc. Het is gewoon te veel om op te noemen. Kijk hier zelf voor alle activiteiten. Het park is uitstekend beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 punten.

screenshot van de deal

center parcs