slechts € 89,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Slapen als een prins of prinses, dat ga je doen tijdens deze sprookjesachtige hotelovernachting in Chantilly, Frankrijk. Je hotel is niet alleen een echt kasteel het heeft ook een volledige wellness met binnenzwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte! Verder worden er massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden. Alsof dit nog niet genoeg is, krijg je ’s ochtends een heerlijk ontbijtbuffet. Alle informatie over deze aanbieding vind je hier.

Château de Montvillargenne

Chantilly en omstreken

Je verblijft in het dorpje Gouvieux, een kleine 60 kilometer ten noorden van Parijs. Het dorpje ligt aan het iets bekendere Chantilly en hier kun je het kasteel van Chantilly bezoeken. Dit prachtige kasteel is opgebouwd uit drie delen en heeft een uitgestrekte tuin die uitermate geschikt is voor een lekkere wandeling. De omgeving van Chantilly is bosrijk en er zijn verscheidene prachtige, oude gebouwen in de omgeving zoals kastelen en kathedralen. Kom je met kinderen, dan is een bezoek aan Parc Astérix zeker de moeite waard. Vanaf je hotel ben je in minder dan een uurtje in Parijs. Overweeg dus ook om een uitstapje naar deze prachtige stad te maken.

Chantilly
Het kasteel van Chantilly

 Château de Montvillargenne

Je overnacht in een heus kasteel en voelt je dus een echte prins of prinses. Niet alleen is je 4* hotel geweldig mooi, het beschikt ook nog eens over een heerlijk wellnesscentrum. Dit moet haast wel het toppunt van overdadige luxe zijn! Voel je als Zonnekoning Louis XIV en maak een wandeling in de prachtige kasteeltuinen bij het kasteel van Chantilly. Je prachtige hotel krijgt een goede beoordeling van gemiddeld een 7.1.

Chantilly

screenshot van de deal

Chantilly