In hartje Rotterdam vind je het unieke CityHub hotel. Slapen in dit hotel gaat een stapje verder, want je slaapt namelijk in een ruimtecabine! Digitalisering is het moderne hotel ook zeker niet ontgaan, want zowel het inchecken als een drankje betalen, doe je digitaal. Ben je niewsgierig geworden? Je kunt al overnachten in dit hotel voor maar €24 per persoon op basis van een 2-persoonskamer, dus boeken maar!

Unieke overnachting in het CityHub Rotterdam

Het CityHub hotel is te vinden in een van de bekendste straten van Rotterdam, de Witte de Withstraat. De kamer waar je in gaat overnachten is alles behalve standaard, want je overnacht in een toffe ruimtecabine. De douches en de toiletruimte zien er ook hypermodern uit en deel je met de andere gasten van het hotel. In deze deal verblijf je op basis van logies, maar een ontbijtje is gemakkelijk bij te boeken. Het CityHub hotel heeft verder ook nog eens op Trivago erg goede recencies. Dus ben jij de eerstvolgende die dit hotel gaat uittesten?

Ontdek de moderne stad Rotterdam

Op een nieuwe manier de stad ontdekken! Het hotel voorziet je van een applicatie die je wegwijs gaat maken door de stad. Wandel over de Erasmusbrug en bezoek de bekende Foodhallen van Rotterdam. De winkelliefhebbers hoeven slechts de deur van het hotel uit te lopen om zich in een walhalla van prachtige winkels te bevinden. Dit hotel ligt lekker centraal in de stad, vanuit waar je de leukste bezienswaardigheden te voet kan bereiken.

screenshot van de deal

SS_Cityhub-Hotel