Overnacht in een Texels Boutique hotel

Ontbijt en 3-gangendiner zijn inbegrepen

  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • Boekingskosten €5,95 p.p.
  • Beoordeling 9.1
  • Toeristenbelasting €2 p.p.p.n.
  • Beschikbaarheid Veel data in november en december 2019. Andere data vanaf €80.
P.p. vanaf € 75,-

Heb ik nu toch even een charmant hotelarrangement gevonden! Vertrek naar het idyllische waddeneiland Texel en overnacht in Boutique hotel de Smulpot in de gezellige eilandhoofdstad Den Burg. Je logeert al op basis van halfpension in dit uitstekend beoordeelde hotel voor slechts €75 per persoon.

Boutique hotel de Smulpot

Neem de boot naar Texel voor een heerlijk nachtje weg. Het boutique hotel ligt in het hart van Den Burg en wordt omringd door leuke restaurantjes en winkeltjes. Per fiets kun je het hele eiland verkennen en natuurlijk het strand bezoeken om te zonnen of lekker uit te waaien. ’s Avonds staat er een 3-gangendiner voor je klaar. Aan de naam van het hotel kun je wel afleiden dat ze hier van lekkere dingen houden! Na een comfortabele overnachting kun je aanschuiven voor het Texels Boutique ontbijt. Hotel de Smulpot krijgt een bijna perfecte beoordeling van 9.1 uit 10 punten.

Texel

Uitwaaien op Texel

Texel is een heerlijke bestemming voor natuurliefhebbers. De faciliteiten voor wandelaars en fietsers zijn er uit de kunst. Wandel op blote voeten door de slufter en proef de zilte zeelucht op je lippen. Bij de boerderijen koop je verse schapenkaas en vanaf de vuurtoren in De Cocksdorp tuur je over het water. In verschillende juttersmusea stuit je op allerlei bijzondere vondsten. Daredevils kunnen een parachutesprong maken om de waddeneilanden van grote hoogte te bekijken!

Texel

screenshot van de deal

Screenshot van de Texel aanbieding