Loop samen langs de mooiste werken van Van Gogh, duik met zijn tweeën De Negen Straatjes in of wandel ’s avonds in het schijnsel van de maan hand in hand door het Vondelpark. Verblijf samen met je liefje in het luxueuze Boutique Hotel Estheréa in hartje centrum. De rijkdom uit de 17de eeuw, de geweldige locatie en een warm welkom maken van deze tweedaagse stedentrip eentje die jullie niet snel zullen vergeten!

Boutique hotel Estheréa is gevestigd in een reeks zeventiende-eeuwse panden aan het, de oudste gracht van Amsterdam, onderdeel van de grachtengordel die in 2010 door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed. Neem een moment om de schoonheid van dit hotel op jullie in te laten werken, want dit is fenomenaal! De Dam, het Centraal Station, winkelcentra, musea, theaters en het nachtleven bevinden zich op loopafstand. Het interieur is weelderig en kleurrijk; een combinatie van wollen tapijten, kristallen kroonluchters, mahoniehout, luxe stoffen, sierlijke muurschilderingen en expressief behang. Je stapt in een andere wereld bij Hotel Estherea!

Dit arrangement is inclusief:

– 1x overnachting
– 1x ontbijtbuffet
– 1x cocktail
– Toeristenbelasting
– Gratis WiFi
– Gratis gebruik van een iPad
– Gratis gehele dag koffie, thee en warme chocolademelk
– Vanaf 12:00 gratis koekjes

Ga lekker genieten! Maar wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_bedroom3

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)