slechts € 35,50

Heerlijke hotelovernachting in een uitmuntend hotel**** in Den Bosch. Je hotel ligt aan het water en vlakbij het historische centrum van Den Bosch. De ideale uitvalsbasis dus voor een geslaagde citytrip. Het hotelarrangement is inclusief een heerlijk ontbijtbuffet en gebruik van de sauna en de infrarood cabine. Lees hier alles over deze deal en check de mogelijke data.

Den Bosch

Den Bosch

Dat Den Bosch een van de mooiste steden van Nederland is, komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar wist je ook dat het een van de culturele hoofdsteden van Nederland is? Je kunt hier tijdens een stedentrip prachtige oude bouwwerken bezoeken en genieten in de vele musea of van theater en muziek. Tijdens een fietstocht door de stad en omstreken kom je langs prachtige oude kastelen en forten. Een perfecte trip om je geschiedkundige kennis van dit gebied naar een hoger niveau te tillen.

Den Bosch

Mövenpick Hotel ’s Hertogenbosch

Vanuit hier sta je in 25 minuten in de Efteling en in 10 minuten in het centrum van ’s Hertogenbosch. In dit hotel****, dat op Tripadvisor een certificaat van uitmuntendheid ontvangt, geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtje en kun je na een lange dag in bijvoorbeeld de Efteling ontspannen in de sauna. Bij het hotel parkeer je gratis en kun je fietsen huren om ’s Hertogenbosch en de omgeving te verkennen. In deze Brabantse stad kun je heerlijk shoppen, eten en drinken. Natuurlijk moet je een Bossche bol proeven! Bezoek ook eens de Sint-Janskathedraal en klim naar boven in haar 43 meter hoge toren voor een mooi uitzicht over de stad.

Den Bosch

screenshot van de deal

Den Bosch