Kerstshoppen in Dresden

Inclusief centraal hotel en heerlijk ontbijt

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Inbegrepen
  • Beoordeling 8
  • Veel beschikbaarheid t/m december
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Voor iedereen bereikbaar Toegankelijk voor mindervaliden
Holidayguru tipt 21.12.19 tot 22.12.19
P.p. vanaf € 64,-

Het kerstseizoen komt er weer aan, dat betekent kerstshoppen en struinen over de kerstmarkten. Duitsland is de kampioen van de kerstmarkten en Dresden staat erg hoop op de lijstjes van leukste kerstmarkten van het land. Ik heb een deal voor je gevonden waarmee je in de kerstperiode naar Dresden kan voor maar €64. Voor die prijs krijg je een fijn hotel dichtbij het centrum en een heerlijk ontbijtje. Er zijn zeer veel data beschikbaar, dus kijk snel onder reisdata of in de deal voor jouw ideale vertrekdag.

kerstmarkt dresden

ACHAT Comfort Dresden

Tijdens je bezoek aan Dresden verblijf je in het ACHAT comfort dresden hotel. Dit hotel ligt nét buiten het centrum van de stad, maar is eenvoudig te voet te bereiken. Kom je met de auto naar Dresden? Geen probleem, want in het hotel kan je gratis gebruikmaken van de parkeergelegenheid. Tevens kan je gebruikmaken van de bagageopslag. In de ochtend geniet je hier van een fijn ontbijt waardoor je vol energie de stad kan verkennen. Dit hotel wordt beoordeeld met een 8,0. Goed om te weten: met KLM vlieg je rechtstreeks naar Dresden.

kerstmarkt dresden

Kerstmarkt Dresden

De kerstmarkt van Dresden is geopend van 27 november tot en met 24 december. De kerstmarkt van Dresden is niet alleen een van de populairste, maar ook de oudste kerstmarkt van Duitsland. De kerstmarkt staat vooral bekend om de mooie shows die er gegeven worden, waaronder verschillende sprookjes die worden nagespeeld. Daarnaast zijn er ook veel oude tradities, zoals het bakken van de grootste kerststol ter wereld. Ten slotte loopt er natuurlijk ook een kerstman rond waarmee je op de foto kunt. Wanneer bezoek jij de kerstmarkt van Dresden?

screenshot van de deal

dresden