Dubai voor een bodemprijs!

Luxe hotel***** met ontbijt en veel leuke extra's

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 43,-

Staat Dubai bij jou ook zo hoog op je bucketlist? Een luxe verblijf in deze decadente stad hoeft niet altijd een vermogen te kosten. Ik heb een mooie aanbieding gevonden waarmee je voor slechts €43 in het luxe Möwenpick Ibn Battuta Gate Hotel***** verblijft. Maar dit is nog niet alles. Nee, je verblijft in een prachtige Executive kamer, krijgt een verrukkelijk ontbijt en meer! Alle verdere informatie over deze exclusieve deal vind je hier.

Dubai vakantie

Stedentrip Dubai

Dit wordt een heel speciale ervaring. In Dubai kun je je gaan uitleven in de winkelcentra, gaan scheuren door de woestijn en in de zon bakken aan het strand of zwembad. Werkelijk waar alles is hier mogelijk. Van skiën in een winkelcentrum tot sandboarden in de woestijn of racen met een supercar, in Dubai val je van de ene verbazing in de andere. Met deze mooie aanbieding ga jij luxe ervaren voor een minimaal bedrag. Wat een top aanbieding!

Dubai vakantie

Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai

Je verblijft zeker niet in het eerste het beste hotel. Het Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel***** biedt je een overdaad aan luxe. Je krijgt hier ’s ochtends een lekker ontbijtje, krijgt in de middag Zwitserse chocolade, hebt toegang tot het privéstrand en het rooftop zwembad én er is een heerlijk wellnesscentrum. Dit exclusieve hotel krijgt een bijna perfecte beoordeling op TripAdvisor van 4.5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid!

Dubai vakantie

screenshot van de deal

Dubai