2 dagen kerstmarkt Düsseldorf

Inclusief sauna en ontbijt voor slechts €40

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Günnewig Hotel Esplanade by Centro
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Je viervoeter is welkom Huisdieren toegestaan
P.p. vanaf € 40,-

Met de feestdagen in aantocht kun je je in ieder geval over één ding verheugen, de Duitse kerstmarkten komen er weer aan! Ik heb een prachtige aanbieding voor je gevonden, waarmee je voor €40 twee dagen lang in een luxe 4-sterren hotel in het centrum van Düsseldorf kunt verblijven. Niet alleen is de kerstmarkt in Düsseldorf een van de leukste in Duitsland, het arrangement is inclusief gebruik van de sauna. Deze is ideaal om ’s avonds na een dag slenteren over de kerstmarkt weer lekker in op te warmen. Voor andere mooie deals naar verschillende kerstmarkten, kijk je hier.

kerstmarkt dusseldorf

Kerstmarkt in Düsseldorf

Deze kerstmarkt is perfect voor echte kerstliefhebbers. De markt is verdeeld over maar liefst 6 pleinen die op loopafstand van elkaar liggen. De pleinen zitten vol met gezellige kraampjes die sfeervol verlicht zijn. Aan koopwaar zoals kerstcadeaus, lebkuchen, glühwein of andere lekkernijen is absoluut geen gebrek. Maar wat de Düsseldorfse kerstmarkt éxtra bijzonder maakt, zijn de grote schaatsbaan op Gustaf-Gründgens-Platz en het poppentheater op Schadowplatz. Deze veelzijdige markt staat niet voor niets op mijn lijst met de beste kerstmarkten!

Kerstmarkt

Verblijf in een luxe 4-sterren hotel

Je zult in Günnewig Hotel Esplanade by Centro**** overnachten. Dit op TripAdvisor goed beoordeelde hotel beschikt over een heuse Finse sauna, waarvan het gebruik bij de prijs inbegrepen zit. Na een (vermoeiende) dag op de kerstmarkt kun je dus lekker nog even ontspannen en opwarmen in de sauna. Verder heeft het hotel een restaurant en bar en is het ontbijt inclusief.

Kerstmarkt lebkuchen

screenshot van de deal

Dusseldorf