Weekendje Wiesbaden; kerstshoppen en wellness

Inclusief designhotel midden in het centrum en dagelijks ontbijt

Holidayguru tipt 21.12.19 tot 22.12.19
P.p. vanaf € 49,-

Ontdek het romantische Wiesbaden in Hessen. Shop al je kerstinkopen bij elkaar op de prachtig versierde kerstmarkt, ga schaatsen op de schaatsbaan voor het Staatstheater en ’s avonds plof je heerlijk in bed in je luxe designhotel. Je boekt dit hotelarrangement voor maar €49!

ACHAT Premium City-Wiesbaden

Midden in het voetgangersgebied in het centrum van Wiesbaden, ligt jouw hotel. Het designhotel ACHAT Premium City-Wiesbaden is dankzij haar uitstekende ligging, ontspannende wellness en ruime kamers de perfecte uitvalsbasis voor jouw weekendje weg. Je kunt natuurlijk niet shoppen (of glühwein drinken) op een lege maag, daarom begin je de dag goed met een heerlijk ontbijtje in het hotel.

Kerstmarkt Wiesbaden
Foto: Wiesbaden Congress Marketing GmbH

Weekendje Wiesbaden

Wiesbaden, niet ver van Frankfurt, is absoluut de moeite waard om een weekendje in door te brengen. Naast de kerstmarkt met talloze kraampjes en duizenden lichtjes, kom je helemaal in de kerststemming bij het Hessische Staatstheater waar je je schaatskunsten mag laten shinen op de grote schaatsbaan. Even een pauze nodig? Stap dan in het 45 meter hoge reuzenrad waar je een fantastisch uitzicht hebt over de romantisch versierde stad!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal