Unieke overnachting in het Zwarte Woud

Zo'n luxe gevangenis heb je nog nooit gezien! Inclusief ontbijt en vele extra's

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 72,50

Ik heb een wel heel bijzondere aanbieding voor je gevonden. Ben je er klaar voor? Beleef een unieke overnachting in een voormalige gevangenis in het Duitse Zwarte Woud. Voor slechts €72,50 boek je dit bijzondere arrangement en krijg je ook nog eens ontbijt en wellness!

Schwarzwald

Hotel Liberty

En dan nu waar het natuurlijk om draait; jouw hotel. Je zult verblijven in een voormalige gevangenis dat is omgetoverd tot een luxe 4* hotel. Na het wakker worden in jouw luxe cel, geniet je van een heerlijk ontbijt. Je kunt gratis gebruik maken van de spa. Tegen een kleine meerprijs kun je meer extra’s boeken zoals diner. De oude gevangenis krijgt een uitmuntende 9.3 uit 10 punten op Booking.com.

Zwarte Woud

Het prachtige Duitse natuurgebied het Zwarte Woud (Schwarzwald) ligt in het zuiden van Duitsland tegen de Franse grens aan. Deze adembenemende regio is favoriet bij hikers, fietsers en natuurliefhebbers. Je verblijft in het pittoreske Offenburg dat op slechts 27 km ligt van Straatsburg. Andere leuke steden in de omgeving zijn Karlsruhe en Freiburg. Het gezellige centrum van Offenburg ligt op slechts 400 meter. Het treinstation is op ongeveer 20 minuutjes lopen. Maar uiteraard is jouw achtertuin hét visitekaartje; het Zwarte Woud. Vergeet ook niet om jezelf met een stuk (of twee!) Schwarzwälder Kirschtorte te verwennen. Hmm, het water loopt me al in de mond!

Schwarzwald

screenshot van de deal

Screenshot deal