Wijn en wellness aan de Moezel

3 dagen genieten in rustiek parkhotel met wellness

Holidayguru tipt 01.03.20 tot 03.03.20
P.p. vanaf € 69,-

Dit wordt leuk! Ga een paar dagen heerlijk vertoeven aan de Duitse Moezel. Ontdek de beroemde wijnregio vanuit kuuroord Bad Bertrich waarbij je verblijft in een pittoresk hotel gelegen in een prachtig park. Elke dag geniet je van een halfpension waarbij ontbijt en diner zijn inbegrepen. Je boekt dit romantische arrangement voor slechts €69! Let op: dit is een Flashdeal. Dit zijn exclusieve deals die slechts één week te boeken zijn. Check hier alle Flashdeals!

Parkhotel Bad Bertrich

Je verblijft in het kuuroord Bad Bertrich in een zijdal aan de Moezel. Het Parkhotel Bad Bertrich is de plek waar je gaat vertoeven tijdens dit heerlijke uitje. Het hotel is gelegen in een prachtig park en beschikt over twee restaurants en een uitgebreid wellnesscentrum waar je ook schoonheidsbehandelingen kunt boeken. Iedere dag geniet je daarnaast van een heerlijk ontbijt en diner.

Parkhotel Bad Bertrich

Genieten aan de Moezel

Het gebied rondom de Moezel in het zuidwesten van Duitsland staat bekend als wijnregio bij uitstek. In deze romantische omgeving proef je naast de heerlijkste wijnen ook andere lokale specialiteiten. Gurutip: ga naar een wijnboer voor een proeverij en alle in’s en out’s van het wijnmaken! Naast wijn drinken, kun je uitermate goed fietsen en wandelen langs het water waarbij je onderweg langs romantische kastelen en pittoreske dorpjes komt.

screenshot van de deal

Screenshot deal