Romantisch halfpension arrangement nabij Frankfurt

Bezoek kastelen en wijngaarden of beklim de Lorelei

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Rüdesheim am Rhein
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 99,-

Goedkoop genieten bij de Duitse buren. Met deze voordelige deal vertrek je voor vier dagen naar het romantische Rijngebied, nabij Frankfurt. Je verblijft op basis van halfpension en hoeft je dus over zowel je ontbijt als je diner geen enkele zorgen te maken. Vanaf het uitstekend beoordeelde hotel ben je zo bij de rivier en bij de wijngaarden. Een tripje vol romantiek en natuur voor slechts €99! Kijk hier voor alle verdere details en de mogelijkheid om te boeken.

Duitsland vakantie

Rüdesheim am Rhein

Dit wordt een nieuwe ervaring, een reisje naar het pittoreske Rüdesheim am Rhein. Deze omgeving wordt niet voor niets als bijzonder romantisch bestempeld. Met de prachtige meanderende rivier, de glooiende heuvels, de historische kastelen en niet te vergeten de mysterieuze Lorelei. Ga hier lekker wandelen of mountainbiken om de omgeving op je eigen tempo te ontdekken. Bezoek de wijngaarden in de omgeving en doe je tegoed aan lokale wijnen, proeverijen in overvloed! Heb je je benen wel eventjes genoeg gestrekt, maak dan een boottocht op de rivier en ontspan terwijl de natuur aan je voorbij glijdt. Zoek je wat meer drukte? Maak een tripje naar nabij gelegen Frankfurt.

Duitsland vakantie

Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein 3*

Hier kun je wel even stoom afblazen. Je geniet ’s ochtends en ’s avonds van je halfpension en tussendoor ga je er lekker op uit om de omgeving te verkennen. Het hotel is knus ingericht en biedt huurfietsen aan. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar de uitstekende beoordeling van je voorgangers van gemiddeld een prachtige 8.1.

Duitsland vakantie

screenshot van de deal

Duitsland vakantie