Beschikbaar op Valentijnsdag: hotelovernachting op de Veluwe

Incl. sauna, ontbijt, fles wijn en meer leuke extra's!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 27,-

Een vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijst deze aanbieding maar weer. Voor slechts €27 kun jij er even helemaal uit. Dit is nog niet alles, met dit arrangement krijg je ’s ochtends een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet, een welkomstdrankje en zélfs een fles wijn bij vertrek! Zo kun je thuis het feest nog voortzetten. Ontdek de schoonheid van het Nederlandse landschap en geniet. Alle informatie van deze aanbieding vind je hier.
Putten

De Veluwe

De Nederlandse Veluwe is een prachtig natuurgebied bekend in binnen- en buitenland. Hier ga jij twee dagen heen en puur genieten van de fantastische natuur. Je hotel staat in het midden van dit natuurgebied en is dus omgeven door heide en bos. Ga hier lekker wandelen of fietsen; beide activiteiten zijn zeer aan te raden. In deze omgeving vind je verder het Dolfinarium, het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo, allemaal ideaal voor een dagje uit.

Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe***

Je raadt het al, het hotel beschikt over een goed restaurant en is erg mooi opgezet. In het lekkere restaurant krijg je ’s ochtends je uitgebreide ontbijt, waarna je vrij bent om je eigen plan te trekken. Bij aankomst krijg je een lekker welkomstdrankje en je bent vrij om gebruik te maken van de sauna van het hotel. Deze heerlijke locatie wordt uitstekend beoordeeld met een 7.9. Om je vakantie heerlijk af te sluiten en thuis na te genieten krijg je bij vertrek een fles wijn mee.

Putten

 

screenshot van de deal

Veluwe vakantie