Stedentrip naar prachtig Gent

Eet een Gentse Neus, verken de historie en geniet van het bier

  • Hotel NH Gent Sint Pieters
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 37,50

Je kunt ook dicht bij huis een ongelofelijk leuke stedentrip plannen. Wat dacht je van het prachtige Gent in België? Ik heb een leuke aanbieding voor je gevonden waarmee je in een Superior kamer verblijft vlak bij het centrum van deze mooie stad voor €37,50. Je krijgt hier een heerlijk ontbijtje en zodra je de deur uitstapt ben je zo in het historische centrum van Gent, dus helemaal klaar om te beginnen aan je stadstour! Alle details vind je hierWeekendje weg Gent

Beleef Gent

Gent heeft een prachtig historisch centrum dat uitstekend bewaard is gebleven. De stad was in de middeleeuwen een tijd lang na Parijs de grootste stad en van groot economisch belang. De ligging van Gent aan twee waterwegen was hier een drijfveer voor. Deze waterwegen kun jij nu tijdens je tour van de stad bevaren. Zo kom je langs alle prachtige grantenpanden en zul je prachtige foto’s kunnen schieten. Vind jij uit hoe het is om een Gentse Neus te eten en ga je hier heerlijk winkelen? Gent is een extreem gezellige studentenstad, wat inhoudt dat je hier uitstekend kunt stappen voor een lage prijs! In Gent zal je je niet snel vervelen.

NH Gent Sint Pieters

Of je nou komt voor historie, om te winkelen of om flink wat Belgische biertjes uit te testen, lekker slapen zul je zeker in de Superior kamer van je heerlijke hotel****. Je krijgt ’s ochtends een heerlijk ontbijtbuffet van hoge kwaliteit. Dit hotel krijgt daarbij een goede score van 3.5 van de 5 punten op TripAdvisor!

Gent

 

screenshot van de deal

Gent