Breng een bezoek aan het hoge noorden van ons land en vertoef een paar dagen in een heerlijk hotel in Groningen! Voor €79 boek je een 3-daags arrangement, inclusief dagelijks ontbijt.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Wanneer je bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza arriveert, snap je direct waarom dit hotel zo geliefd is; met een ligging midden in de natuur, vlakbij het Hoornsemeer, kom je hier heerlijk tot rust! Daarnaast is het natuurgebied ook zeer geschikt voor wandel- en fietstochten of huur romantisch een bootje en dobber samen op het meer. Sluit de dag af in het moderne restaurant van het 3* hotel of doe gezellig een drankje in de bar. Voor ontspanning kun je lekker relaxen in het ruime, verwarmde binnenbad.

Weekendje Groningen

Groningen is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen in de groene natuur, maar ook het centrum van de stad mag je zeker niet overslaan. Slenter door de gezellige binnenstad, pak een terrasje op de Grote Markt of shop in de leuke (boetiek)winkeltjes. Een – letterlijk – hoogtepunt tijdens een weekendje Groningen is het beklimmen van de beroemde Martinitoren, waar je geniet van een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. Gurutip: bezoek tussen 14 november 2020 en 28 februari 2021 de Rolling Stones expositie in het Groninger Museum.

screenshot van de deal

ss_groningen