Ga er een weekendje op uit in een van de gezelligste steden van Nederland: Groningen! Voor slechts €37 per persoon boek je dit fijne hotelarrangement en overnacht je in een modern hotel bij het Hoornsemeer. Ook smul je ’s ochtends van een lekker ontbijtje.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Wanneer je bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza arriveert, snap je direct waarom het hotel zo geliefd is; met een ligging midden in de natuur, vlakbij het Hoornsemeer, kom je hier heerlijk tot rust! Daarnaast is het natuurgebied ook zeer geschikt voor wandel- en fietstochten of huur romantisch een bootje en dobber samen op het meer. Sluit de dag af in het moderne restaurant van het 3* hotel of doe gezellig een drankje in de bar. Voor ontspanning kun je lekker relaxen in het ruime, verwarmde binnenbad.

Weekendje Groningen

Groningen is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen in de groene natuur, maar ook het centrum van de stad mag je zeker niet overslaan. Slenter door de gezellige binnenstad, pak een terrasje op de Grote Markt of shop in de leuke (boetiek)winkeltjes. Een – letterlijk – hoogtepunt tijdens een weekendje Groningen is het beklimmen van de beroemde Martinitoren, waar je geniet van een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. Genoeg te beleven hier!

screenshot van de deal

ss_groningen