slechts € 35,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Overnachten op een prachtig landgoed in Groningen! Ontsnap even uit de drukte van het dagelijks leven en geniet van een weekendje verwennerij. Je gaat overnachten in het Hotel Resort Landgoed Westerlee. Hier geniet je van een heerlijk ontbijtje en ’s avonds kan je lekker bubbelen in de jacuzzi op de kamer! En dat alles voor maar €35 per persoon. Bekijk hier snel dit verwen arrangement!

Westerlee landgoed

Hotel Resort Landgoed Westerlee

In slaap vallen op een kingsize bed en bubbelen in een grote privé jacuzzi; dit is een heerlijke plek om een romantische vakantie door te brengen! Na een lange wandeling door de prachtige natuur plof jij neer bij een van de tafels in restaurant ‘de Parelvisser’ bij het landgoed. Tegen een kleine vergoeding maak je na het eten gebruik van de sauna, waarna je heerlijk zal gaan slapen. De volgende morgen staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten!

Ontspannen in Groningen

Maak een prachtige wandeling in de omgeving van het landgoed of plof met een goed boek neer op een van de stoelen in de boomgaard! Verder is het landgoed ook een uitstekend beginpunt voor een lange fietstocht naar bijvoorbeeld de omgeving van het Oldambtmeer. De stad Groningen ligt op 40 kilometer afstand van het landgoed, dus dat is ook nog een optie voor een stedentrip tijdens dit verblijf.

screenshot van de deal

Screenshot deal