slechts 69,- €

Zoek de echte kerstsfeer op in de Kerststad Valkenburg! Op de kerstmarkten (in de grotten!) koop je de origineelste kerstcadeaus voor je geliefden voor de feestdagen. Bekijk daarnaast de jaarlijkse kerstparade. Deze Christmas Parade heeft als thema Christmas Fairytales, en het belooft dan ook een sprookjesachtige vertoning te worden. Om jouw winterse uitstapje zo aangenaam mogelijk te maken verblijf je in een goed hotel waar je ontbijt en diner krijgt, inbegrepen in de prijs. Al met al belooft dit een zorgeloze reis vol ontspanning en feestelijke sferen. Bekijk hier snel de mogelijk data en alle leuke extra’s!

kerstmarkt valkenburg

De grottenkerstmarkten van Valkenburg

De meest bekende kerstmarkten in Nederland zijn wel die van Valkenburg. Deze winter kun je weer terecht in dit pittoreske stadje, dat in deze periode omgetoverd is in sprookjesachtige winterwonderland sferen. Misschien wel de meest bijzondere van alle kerstmarkten is die in de Gemeentegrot. De markt in deze grot, onderaan de Cauberg, is een van de grootste, oudste en meest bezochte kerstmarkten van Europa. U zult verstelt staan door de mooie settings en decors en de stands met kerst- en cadeauartikelen.

kerstmarkt valkenburg

Jouw hotel na een dagje kerstshoppen

Om deze kerstreis zo aangenaam mogelijk te maken voor je verblijf je in een heerlijk hotel, zodat je niet naar huis hoeft te rijden na afloop! Hotel Gulpen is een goed hotel gelegen aan de voet van de Gulpenerberg. Dagelijks krijg je hier een ontbijt opgediend, en een heerlijk driegangendiner zit ook bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijg je nog wat leuke extraatjes om in de kerstsfeer te komen! Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3 van de 5 punten.

kerstmarkt valkenburg

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)