Weekendje Haarlem voor bijna niets

In een goed beoordeeld hotel en inclusief ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Ibis Styles Haarlem
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 24,50

Kom het historische Haarlem verkennen en genieten van al het moois dat deze Noord-Hollandse stad te bieden heeft. Kom hier genieten van de fascinerende musea, de prachtige historische hofjes en de uitgebreide winkelmogelijkheden. Je verblijft hier nu al in het weekend voor slechts €24,50 inclusief ontbijt! Pak dat koopje en ga op stedentrip naar Haarlem. Alle verdere details van deze prachtige aanbieding vind je hier.

Stedentrip Haarlem

Stedentrip Haarlem

Haarlem in nou typisch zo’n stad die bezocht moet hebben. Naast de prachtige historische binnenstad, vind je hier mooie grachtjes waarover je met een bootje kunt varen, uitgebreide winkelmogelijkheden en volop monumenten. Begin je shopping trip in het centrum en pak zo meteen de prachtige architectuur en de monumenten mee. Maak een stop bij het Frans Hals Museum en vervolg je weg naar de Schalkwijk of Cronjé direct achter het station. Kom jij een weekendje van Haarlem genieten? Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Stedentrip Haarlem

Ibis Styles Haarlem

Je verblijft in een 3*-hotel in de buurt van station Bloemendaal. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. In het hotel geniet je ’s ochtends van een lekker ontbijt, waarna je voldaan de stad in kunt gaan. Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel, zodat je op een actieve en flexibele manier naar het centrum komt. Daarbij krijgt het hotel een heel goede beoordeling van gemiddeld een 8.0.

Stedentrip Haarlem

screenshot van de deal

Stedentrip Haarlem