Extreme luxe in loft van 200 m² met privé wellness!

De ultieme romantische ervaring

P.p. vanaf € 100,-

Verras je schatje vandaag nog met een extreem romantisch gebaar en neem hem of haar mee naar jullie nieuwe liefdesnestje. Met deze fantastische deal beleven jullie een weekend om nooit meer te vergeten. Jullie verblijven in een prachtige loft van 200 m² met sauna, jacuzzi en tuin. Dat is nog niet eens alles, want je krijg ook nog een uitgebreid ontbijtpakket en een filmpakket. Laat je romantische trip beginnen!

Romantische loft

Le Nid d’Ange

Deze prachtige loft vind je op het rustige Belgische platteland. Het is immens groot, maar liefst 200 m², en je vindt er dus ook van alles. Zo is er een heerlijke jacuzzi, een zonneruimte en een beschut terras buiten het huis. Via een ‘voetgangersbrug’ kom je bij de loft met daarin een ruime keuken, voor een romantische kookpartij, een heerlijk zacht bed en een fijne badkamer. Ga heerlijk met z’n tweetjes ontspannen in de sauna of probeer de toegangscode van de geheimzinnige “Steelgray”-kamer te ontcijferen en ga op ontdekkingstocht naar het onbekende.

Verken de omgeving

Als je nog tijd overhoudt om de loft te verlaten en de omgeving te verkennen, en ik betwijfel het 😉 dan is een bezoek aan de nabijgelegen stad Namen een absolute aanrader. Hier vind je veel parken en geweldige musea. Houd je van een stevige wandeling, ook dan is deze omgeving ideaal. Vergeet je wandelschoenen dus niet en boek deze romantische trip vandaag nog goedkoop.

Belgische wafels

screenshot van de deal

Luxe loft