Op zoek naar een top hotel deal in Nederland? Wat dacht je van Noord Brabant? Lekker genieten van de natuur en stilte. Op de website van Travelbird heb ik vandaag een heerlijke deal gevonden: 3 Dagen in een goed hotel inclusief ontbijt en een 3 gangen diner op de dag van aankomst en gratis gebruik van wifi, sauna, fitness en parkeren voor maar €59,50 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Boeken kun je deze deal alleen vandaag maar je kunt verblijven tot en met eind juli.  Je verblijft in het 3 sterren Hotel Guldenberg gelegen midden in de bossen van Noord Brabant. Met de Efteling om de hoek is het ook perfect te combineren met een bezoek aan het attractiepark. Dus ben je op zoek naar een geweldig hotel waar je kunt relaxen, genieten van de stilte en de natuur. Dan is dit de deal voor jou.

Artikelbild_Hotel_Bett_Fruehstueck

Hier ga je naar deze deal

De Guldenberg

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)