Slapen in een boomhut in Ierland

En word wakker met adembenemend uitzicht 😍

Holidayguru tipt 06.09.20 tot 08.09.20
P.p. vanaf € 75,-

Dit is wel heel erg leuk! Natuurlijk ga je naar Ierland toe voor de prachtige natuur, maar met deze boomhut slaap je daar wel heel erg middenin. Je verblijft met z’n tweetjes in jullie eigen privé boomhutje dat van alle gemakken voorzien is en bovendien brandschoon. Word wakker met prachtig uitzicht en voel je als een vogel zo vrij. Je betaalt voor deze super bijzondere accommodatie slechts €75 per persoon voor twee overnachtingen.

The Birdbox

Hoe leuk is deze boomhut! Het huisje is zelfgebouwd door de eigenaren en ze hebben er een waar meesterwerk van gemaakt! Het is een volwaardig huis geworden en je hebt er dus een woonhoek, een terrasje een badkamer, een hoogslaper en je kunt zelfs in de keuken je eigen maaltijden klaar toveren. Zit jij straks met dit uitzicht te ontbijten? Je voorgangers waren in ieder geval erg enthousiast en de accommodatie krijgt dan ook een perfecte score op Airbnb.

Vakantie in County Donegal

Voordat je jouw vakantie naar Donegal boekt, wil je vast graag weten waar in Ierland het nou precies ligt. Donegal is een county in het noordwesten van de Ierse Republiek. De regio staat vooral bekend om haar prachtige, ruige kustlijn. Een bezoek aan de kliffen van Slieve League, de allerhoogste van heel Europa, is dan ook echt een must! De boomhut staat vlak bij Glenveagh National Park (het park is je uitzicht), waarin je heerlijk kunt wandelen, een kasteel kunt bewonderen en je even alleen op de wereld kunt voelen tussen de bergen en het water. Let op: deze deal is zonder vervoer. Voor voordelige vluchten kijk je hier.

screenshot van de deal

ss_boomhut