Duurzaam 4* hotel in Amsterdam

Inclusief ontbijt en wellness!

Holidayguru tipt 05.09.20 tot 06.09.20
P.p. vanaf € 82,-

Speel toerist in eigen land en waan je tegelijkertijd even in Indonesië in dit unieke 4* hotel in Amsterdam. In Hotel Jakarta Amsterdam komen verschillende culturen samen en smul je in het restaurant van de lekkerste gerechten. Overnacht hier voor €82, inclusief ontbijt en gebruik van de wellness.

Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam is een bijzonder, energieneutraal hotel dat ligt op de plek waar vroeger de lijndienst naar Jakarta vertrok. Nu vind je hier een luxe 4* hotel met hier en daar Indonesische invloeden. Dat zie je onder meer terug in de kamers, maar ook in Café Jakarta waar de koks Westerse ingrediënten combineren met Oosterse specerijen en smaken. Na een heerlijk diner vervolg je je avond in SkyBar Malabar waar je een lekkere cocktail drinkt met geweldig uitzicht over Amsterdam. En dan heeft dit hotel ook nog eens een wellness, fitnessruimte én een botantisch tuin in de lobby.

Weekendje Amsterdam

Vanuit dit fijne hotel sta je zo in het centrum van Amsterdam. Echte shopaholics vinden snel hun weg naar de Kalverstraat en de 9 Straatjes en cultuurliefhebbers stappen op de tram naar het Musuemplein. Is het mooi weer en heb je meer zin om een middagje te relaxen, zoek dan een mooi plekje uit om te picknicken in het Vondelpark. Of stap op het pondje naar Amsterdam-Noord en bezoek de A’DAM Toren!

screenshot van de deal

Screenshot deal